Şive Şenözen Hangi Dizilerde Oynadı? Şive Şenözen Instagram Hesabı Nedir Gönül Dağı Mevsim Kim? Şive Şenözen Kimdir, Kaç Yaşında

Şive Şenözen Hangi Dizilerde Oynadı? Şive Şenözen Instagram Hesabı Nedir Gönül Dağı Mevsim Kim? Şive Şenözen Kimdir, Kaç Yaşında
Şive Şenözen Hangi Dizilerde Oynadı? Şive Şenözen Instagram Hesabı Nedir Gönül Dağı Mevsim Kim? Şive Şenözen Kimdir, Kaç Yaşında?

Gönül Dağı Mevsim Kim? Şive Şenözen Kimdir, Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı? Şive Şenözen Instagram Hesabı

Gönül Dağı dizisinin sevilen karakteri Mevsim, izleyicilerin merak konusu haline geldi. Özellikle yeni bölüm öncesinde, Gedelli kasabasına gelen Mevsim karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Şive Şenözen'in kim olduğu ve kariyeri araştırılmaya başlandı. İşte detaylar.

Gönül Dağı Mevsim Kim?

Gönül Dağı dizisinde Müfettiş Mevsim rolüyle karşımıza çıkan Şive Şenözen, izleyicileri etkileyen performansıyla dikkat çekiyor. Gedelli kasabasının yeni sakinlerinden olan Mevsim karakteri, dizide dengeleri değiştirmeye geldiği için izleyicilerin ilgisini çekiyor. Gönül Dağı'nın cumartesi akşamlarındaki ekranların vazgeçilmezi Mevsim'i Şive Şenözen başarıyla canlandırıyor.

Şive Şenözen Kimdir? Kaç Yaşında?

Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Şive Şenözen, 7 Şubat 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Şenözen, oyunculuk kariyerine 2010 yılında "Kavak Yelleri" dizisiyle adım attı. Daha sonra "Huzur Sokağı", "Gönül Hırsızı", "Aşktan Kaçılmaz", "Küçük Sırlar" gibi yapımlarda rol aldı. 2018 yılında "Muhteşem İkili" dizisinde Ela karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Şenözen, şimdi ise Gönül Dağı dizisinde başarılı performansıyla izleyicilerden tam not alıyor.

Şive Şenözen Instagram Hesabı

Şive Şenözen'in sosyal medya hesapları arasında en popüler olanı Instagram hesabıdır. Oyuncunun güncel projeleri, set fotoğrafları ve günlük yaşamından kesitler paylaştığı Instagram hesabını takip ederek Şive Şenözen'in hayatına daha yakından tanıklık edebilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.