• Haberler
  • Ağrı
  • Sinek Yaylası'nda koyun pazarlığı silahlı kavgaya dönüştü: 1 yaralı

Sinek Yaylası'nda koyun pazarlığı silahlı kavgaya dönüştü: 1 yaralı

Taşlıçay'a bağlı Sinek Yaylası'nda koyun alım-satımı sırasında çıkan anlaşmazlıkta bir kişi sırtından vurularak yaralandı.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine bağlı Sinek Yaylası'nda koyun alım-satım pazarlığı, silahlı kavgaya dönüşerek gerginlik yarattı.
  • Tartışmanın büyümesi üzerine açılan ateş sonucu bir kişi sırtından vurularak yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
  • Güvenlik güçleri olay yerinde inceleme yaparak, silahlı kavgaya karışan şüphelileri tespit etmek için çalışma başlattı.

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesine bağlı Sinek Yaylası’nda hayvan alım-satımı nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışma silahlı olaya dönüştü. Taraflar arasında yaşanan anlaşmazlığın büyümesi üzerine silahla ateş açıldığı, olayda bir kişinin sırtından yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre olay, hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı Sinek Yaylası’nda meydana geldi. İddiaya göre, koyunlarını satmak isteyen bir hayvan sahibi ile alım yapmak amacıyla yaylaya gelen hayvan tüccarları arasında satış şartları konusunda anlaşmazlık yaşandı.

Tartışmanın ardından silah sesleri yükseldi

Koyunların alım-satımı konusunda başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. İddiaya göre, taraflar arasındaki gerginliğin artması üzerine hayvan tüccarı oldukları belirtilen kişi veya kişiler silahla ateş açtı.

Açılan ateş sırasında hayvan sahiplerinden bir kişi sırtından vurularak yaralandı. Silah seslerinin ardından yaylada bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi.

Yaralı hastaneye kaldırıldı

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, sırtından yaralanan kişiye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı daha sonra ambulansla Taşlıçay Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Silahlı olayın ardından güvenlik güçleri yaylada inceleme yaparken, olaya karıştığı değerlendirilen kişi veya kişilerin tespit edilmesine yönelik çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Kavganın kesin çıkış nedeni, silahı kullanan kişi ya da kişiler ve olayın tüm ayrıntılarının yürütülen soruşturmanın ardından netleşmesi bekleniyor.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme