Sibel Can Hakan Ural Neden Ayrıldı?

Sibel Can Hakan Ural Neden Ayrıldı?
Sibel Can Hakan Ural Neden Ayrıldı? Sibel Can ve Hakan Ural: Evlilik Skandallarıyla Dolu Çarpıcı Hikayeler

Sibel Can ve Hakan Ural: Evlilik Skandallarıyla Dolu Çarpıcı Hikayeler

Müzik dünyasının sevilen ismi Sibel Can, şarkılarıyla olduğu kadar evlilikleriyle de gündeme gelmişti. İşte Sibel Can'ın Hakan Ural ile olan ilk evliliğinin detayları ve yaşanan skandalların perde arkası!

Sibel Can'ın Yükselişi

Sibel Can, henüz çocuk yaşlarda müzik dünyasına adım atan bir yetenekti. Nükhet Duru'nun keşfiyle şöhrete kavuşan Can, adıyla güzellikleriyle dilden dile dolanmaya başladı. Hızla yükselen şöhret basamaklarında dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in dahi takdirini kazandı.

Aşk ve Evlilik: Sibel Can ve Hakan Ural

17 yaşındayken Hakan Ural'a aşık olan Sibel Can, Zerrin Özer'in evinde gizlice evlendi. Ancak bu evlilik ailesinden gizliydi ve öğrenildiğinde büyük bir tepkiyle karşılandı. İkilinin bu evlilikten Engincan ve Melisa adında 2 çocukları oldu.

Skandalların Başlangıcı

Her şey yolunda giderken Sibel Can'ın Hakan Ural'a ihanet ettiği iddialarıyla hayatları alt üst oldu. Dönemin popüler ismi Karahan Çantay'ın Sibel Can'ın dizisinde başrolde yer alması ve iddiaların ardındaki Cem Kuzu'nun ortaya çıkmasıyla skandallar patlak verdi.

Açıklamalar ve Son

İddialar yalanlanırken, Sibel Can ve Hakan Ural gazetecilere açıklama yaparak mağdur olduklarını dile getirdiler. Ancak evlilikleri bu olaylarla sarsıldı ve 1999'da sona erdi. Hakan Ural, röportajlarında Sibel Can'ın kendisini dinlemediğini ve bu nedenle şiddet uyguladığını itiraf etti. Bugün ise her iki isim de farklı programlarla izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.