Ağrı'da köylüler köye asfalt gelişini kurban keserek kutladılar

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine bağlı İndere Köyünde köylüler, köy yolunda asfalt çalışmalarının başlamasını kurban keserek kutladı.

Ağrı merkez ve ilçelere bağlı köylerde İl Özel İdaresine bağlı ekipler, köy yollarındaki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Eleşkirt ilçesine yaklaşık 16 kilometre uzaklıkta bulunan İndere köyündeki köylüler, uzun zamandır bekledikleri yol genişletme ve asfalt çalışmasını kurban keserek kutladı.

Yaklaşık uzunluğu 16 kilometre olan yolda asfalt çalışmalarına başlayan İl Özel idaresi ekiplerine Eleşkirt Kaymakamı Murat Güneş, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, İlçe Özel İdare Müdürü Dinçer Taşdemir, Eleşkirt Ak Parti İlçe Başkanı Taner Kazak da eşlik etti. Ekipleri köy meydanında karşılayan köylüler, kurban kestikten sonra hem ekiplere hem de yetkililere teşekkür etti.

Sunulan hizmetten oldukça memnun olduklarını dile getiren köy muhtarı Yaşar Balcı: "Çalışmanın ilçemize ve köyümüze hayırlı olmasını diliyoruz. Köyümüz 420 kişilik nüfusa ve 45 haneye sahip bir köy. Biz şu ana kadar bizlere yapılan hizmetlerden memnunuz. Köy yolumuz tahrip olmuştu. Gerekli yerlere müracaat ettik. Sağ olsunlar Sayın Valimiz Osman Varol, Genel Sekreterimiz Erhan Tenekeci, Kaymakamız Murat Güneş, Belediye Başkanımız bütün yetkililerimiz bizimle ilgilendiler. Bu gün de sıra bize geldi ve köy yolumuzda asfaltlama çalışması başladı. Bizde bu çalışmayı kurban keserek kutlamak istedik. Yaklaşık 20 yıldır bizlere verilen hizmetten memnunuz. Köy yolları bu dönemle birlikte asfaltla buluştu. Yol, bir yerin gelişmesi için oldukça önemli bir şeydir. Bu günde yolumuzda yeniden yapılıyor. Özellikle İlçe Özel İdare Müdürümüz Dinçer Taşdemir de göreve başladığı günden beri çok çalışıyor ve bizlere çok yarımcı oldu. Emeği geçen her kese çok teşekkür ederiz.” Dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ağrı Haberleri