Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor?

Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor?
Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı?

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a Geleceği Mi? Anlaşma Sağlandı Mı?

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları devam ederken dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri de Sergen Yalçın oldu. Antalyaspor ile sözleşme yenilememe kararı alan Yalçın'ın, Beşiktaş ile ilişkisi merak konusu haline geldi. İşte detaylar:

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a Geleceği Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a gelip gelmeyeceği, Siyah-Beyazlılar'ın yeni yönetimi tarafından verilecek karara bağlı. Yalçın, gelen teklifleri değerlendirirken Beşiktaş'ın kendisi hakkındaki kararını bekliyor.

Sergen Yalçın'ın Anlaşma Durumu Fanatik'te yer alan habere göre, Antalyaspor'un teklifini kabul eden Yalçın, sezon sonunda Güney ekibiyle yollarını ayırdı. Transfer yasağı sebebiyle opsiyonunu kullanmayan Yalçın'ın, Beşiktaş'tan davet beklediği belirtiliyor. Ancak Beşiktaş yönetimi, teknik direktörlük konusundaki kararını sezon sonunda açıklayacak.

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a gelip gelmeyeceği ve anlaşma sağlanıp sağlanmadığı, yakın zamanda netlik kazanacak gibi görünüyor. Beşiktaş taraftarları ise bu gelişmeleri heyecanla beklemeye devam ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.