Seçim görevlisi paraları yattı mı?

Seçim görevlisi paraları yattı mı?
31 Mart yerel seçimlerinde görev alan sandık kurulu üyeleri ve görevlileri, seçim görevli ücretlerinin ne zaman yatırılacağını merak ediyor.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde görev almış olan sandık görevlilerinin ücretleri henüz yatırılmadı. Ancak, seçim görevli ücretlerinin nisan ayının sonuna kadar ödenmesi bekleniyor. Seçimlerde görev alan vatandaşlar, ücretlerinin hesaplarına ne zaman yatacağını sabırsızlıkla bekliyor.

Seçim Görevli Ücreti Miktarı

Seçim görevli ücretleri, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde görev alan kişilerin yapmış oldukları göreve göre belirlenmiştir. Örneğin, sandık kurulu başkanlarına 2.947 TL, sandık görevlilerine 2.088 TL, partili üyelere 1.044 TL ve bina sorumlularına 2.936 TL ödeme yapılacak.

Ödemelerin Yapılma Şekli

Seçim görevlilerine yapılacak olan ödemeler, il ve ilçe seçim kurulu başkanlıkları adına açılan hesaplar aracılığıyla gerçekleştirilecek. Ödemeler elden yapılmayacak olup, sandık görevlileri ve diğer görevlilerin ücretleri banka hesaplarına yatırılacak.

Seçim görevlileri, ödeme süreci hakkında resmi duyuruları takip ederek, ücretlerinin belirlenen tarihlerde hesaplarına geçmesini bekliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.