• Haberler
  • Kars
  • Sarıkamış Kaymakamı, Yeşilay Heyetini Makamında Ağırladı

Sarıkamış Kaymakamı, Yeşilay Heyetini Makamında Ağırladı

Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, Kars Yeşilay Şubesi Başkanı Gamze İlgar ve heyetini makamında ağırlayarak Yeşilay'ın çalışmaları ve bağımlılıkla mücadelede önemli bir rol üstlenen YEDAM hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, Kars Yeşilay Şubesi Başkanı Gamze İlgar ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Görüşmede, Yeşilay’ın yürüttüğü çalışmalar ve bağımlılıkla mücadelede önemli bir rol üstlenen YEDAM (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) hakkında kapsamlı ve verimli bir sohbet gerçekleştirildi. Kaymakam Aslantatar, Yeşilay’ın toplum sağlığı açısından yürüttüğü faaliyetlerin önemine değinerek, iş birliği ve destek konularında olumlu mesajlar verdi.

Kars Yeşilay Şubesi Başkanı Gamze İlgar ise toplantıda, bağımlılık ile mücadelede yürütülen projeler ve YEDAM’ın sunduğu danışmanlık hizmetleri hakkında bilgiler paylaşarak, Kaymakam Aslantatar’a teşekkür etti.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme