Prof. Dr. Kamil Aydın'dan Yeni Yılın İlk Gününde Erzurum'da Yoğun Ziyaret Programı
Kamil Aydın, yeni yılın ilk gününde Erzurum'da bir dizi ziyaret ve temas gerçekleştirdi. Program kapsamında Ziraat Mühendisleri Odası, MHP eski Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve Vakıflar İş Merkezi ziyaret edildi.
Ziyaretler çerçevesinde ayrıca Türkiye Kamu-Sen şube başkanlarıyla bir araya gelen Aydın, sendika yöneticilerini tebrik ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Gerçekleştirilen temaslarda yerel ve ulusal gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
Akşam saatlerinde ise Kardelen TV’de canlı yayına katılan Prof. Dr. Kamil Aydın, güncel gelişmeler ve siyasi gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Öte yandan yoğun kar yağışı altında kent merkezindeki temaslarını sürdüren Aydın, MHP il yöneticileri ve Ülkü Ocakları İl Başkanı ile birlikte Kongre Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bu kapsamda, uzun yıllardır ayakkabı ve şapka satışıyla kente hizmet veren Karademir Ticaret’e uğrayan Aydın, esnafla sohbet ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.
Ziyaret programı, samimi temaslar ve karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.
Bakmadan Geçme