'Peygamberimi Anlatıyorum' yarışmasında Doğubayazıt Sağdıç Ortaokulu zirvede
Doğubayazıt Sağdıç Ortaokulu öğrencisi, 'Peygamberimi Anlatıyorum' temalı hitabet yarışmasında ilçe birincisi oldu.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen "Peygamberimi Anlatıyorum" temalı hitabet yarışmasında Sağdıç Ortaokulu öğrencisi önemli bir başarıya imza atarak ilçe birinciliğini kazandı. Öğrenci, yarışmada gösterdiği etkili konuşma ve sahne performansıyla jüri üyeleri tarafından takdir topladı.
Yarışmada elde edilen bu başarı sonrasında, öğrenci Okul Müdürü ve danışman öğretmeni ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Davut Şen’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, yarışmanın içeriği ve hazırlık süreci hakkında bilgi verildi.
Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Şen, öğrencinin sergilediği duruş ve hitabet becerisinin örnek teşkil ettiğini ifade ederek şunları söyledi:
“Öğrencimizin bu anlamlı yarışmada sergilediği özgüven ve etkili anlatımı bizleri çok mutlu etti. Hitabet, sadece konuşma değil; duygu, düşünce ve bilgi aktarımında önemli bir beceridir. Bu yaşta bu başarıyı gösteren öğrencimizi yürekten tebrik ediyorum. Kendisine bundan sonraki eğitim hayatında da başarılar diliyorum.”
Şen ayrıca öğrencinin başarısında emeği geçen okul yönetimi ve öğretmenlere de teşekkür ederek, öğrencilerin bu tür yarışmalara katılmasının hem akademik hem kişisel gelişim açısından büyük katkı sağladığını vurguladı.
Ziyaretin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğrenciye çeşitli hediyeler takdim etti. Sağdıç Ortaokulu öğrencisinin, il düzeyinde düzenlenecek sonraki aşamalarda da ilçeyi temsil etmesi bekleniyor.
Bakmadan Geçme





