Patnos'ta çevre düzenleme çalışmaları sürüyor
Patnos Belediyesi tarafından yürütülen havuz alanı düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Ağrı'nın Patnos ilçesinde, belediye tarafından sürdürülen altyapı ve sosyal donatı alanları projeleri kapsamında yürütülen havuz alanı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İlçede sosyal yaşamı desteklemek amacıyla planlanan havuz projesi çerçevesinde, alanın çevresel düzenlemeleri de yapılıyor. Belediye ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar kapsamında havuzun çevresine oturma bankları yerleştirilecek ve modern aydınlatma sistemleri kurulacak. Projenin, vatandaşların hem yaz aylarında serinlemesi hem de dinlenme alanı olarak kullanılması hedefleniyor.
Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, çalışmaların yürütüldüğü alanda incelemelerde bulunarak saha ekiplerinden bilgi aldı. Çalışmalarda emeği geçen personele kolaylıklar dileyen Başkan Taşkın, projeyle ilgili olarak şunları söyledi:
“Vatandaşlarımızın dinlenebileceği, çocuklarımızın güvenle vakit geçirebileceği alanlar oluşturmak için gece gündüz sahadayız. Havuz projesi sadece bir altyapı yatırımı değil, aynı zamanda Patnos’un sosyal yaşamını canlandıracak önemli bir adımdır. Çevresine yerleştirilecek banklar ve aydınlatma sistemleriyle burayı, tüm ailelerin güvenle kullanabileceği bir yaşam alanına dönüştüreceğiz.”
Belediyeden yapılan açıklamada, çalışmaların planlanan takvim çerçevesinde ilerlediği ve hava koşullarına bağlı olarak kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi. Proje tamamlandığında bölge halkının hizmetine sunulacak olan alan, ilçenin çehresine değer katacak şekilde tasarlanıyor.
Bakmadan Geçme





