Özel Gereksinimli Öğrencilere Anlamlı Etkinlik

Iğdır Emniyet Müdürlüğü ve Polis Eşleri Derneği Iğdır Şubesi tarafından, Besti Aydeniz Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi'nde öğrenim gören özel gereksinimli öğrenciler için kahvaltı ve Tuzluca ilçesine gezi programı düzenlendi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü himayelerinde, İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay’ın eşi, Polis Eşleri Derneği Iğdır Şubesi Başkanı Aysun Turgay ve dernek üyeleri tarafından, Besti Aydeniz Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi’nde öğrenim gören özel gereksinimli öğrenciler için kahvaltı ve gezi programı düzenlendi.
Programa, Meriç Dede’nin eşi Derya Dede de katıldı. Etkinlik kapsamında öğrencilerle birlikte keyifli bir kahvaltı yapıldı; ardından Tuzluca ilçesinin çeşitli noktalarını kapsayan gezi gerçekleştirildi.

Özel Gereksinimli Öğrencilere Anlamlı Etkinlik
Samimi, neşeli ve sevgi dolu bir atmosferde geçen programda, çocukların yüzlerindeki tebessüm ve gözlerindeki mutluluk dikkat çekti. Etkinlik, özel gereksinimli öğrencilerin sosyal hayata katılımını desteklerken, toplumsal dayanışmanın ve gönül birliğinin önemini bir kez daha ortaya koydu.
Yetkililer, sevgi, anlayış ve umutla çocukların her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme