Özel Bakım Merkezlerine Anlamlı Ziyaret

Özel Bakım Merkezlerine Anlamlı Ziyaret
Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Birimi, Özel Bakım Merkezlerinde kalan engellileri ziyaret etti.

Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Birimi, Özel Bakım Merkezlerinde kalan engellileri ziyaret etti. Ziyaret sırasında, engelli bireylerin ve merkezde görev yapan çalışanların geçmiş bayramları kutlandı.

Ziyaret kapsamında, engelli bireylerle yakından ilgilenildi ve onların ihtiyaçları dinlendi. Çalışanlarla yapılan görüşmelerde ise bakım merkezlerinin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri ele alındı. Ayrıca, sosyal ve psikolojik destek hizmetlerinin daha da geliştirilmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

ter.jpg

Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ertaç Baki, her zaman bu ziyaretlerin devam ettiğini söyledi. Engelli yaşlı ve vatandaşların kendileri için önemine dikkat çeken Müdür Baki “Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bayramların birleştirici gücünden faydalanarak, onların yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik," dedi.

ter1.jpg

Bu anlamlı ziyaret, engelli bireylerin moral ve motivasyonunu artırırken, çalışanların da özverili çalışmalarının takdir edildiği bir ortam oluşturdu. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Birimi, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ve her zaman engelli bireylerin yanlarında olacaklarını belirtti.

Kaynak:Canan Söğüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.