Ömer Dizisi Yaman Öldü Mü? Neden Ayrıldı?

Ömer Dizisi Yaman Öldü Mü? Neden Ayrıldı?
Ömer Dizisi Yaman Öldü Mü? Neden Ayrıldı?

STAR TV ekranlarının sevilen dizisi Ömer, hayranlarını üzen bir ayrılıkla gündeme geldi. Dizide Yaman karakterine hayat veren Ahmet Haktan Zavlak, diziden ayrıldığını duyurdu. İzleyiciler, Yaman karakterinin ölüp ölmediğini ve ayrılma sebebini merak ediyor.

Ömer dizisi, 2. sezonuyla beraber 11 Eylül 2023 Pazartesi günü izleyicileriyle buluştu. Dizi, Selahattin Paşalı, Barış Falay, Merve Dizdar, Gökçe Bahadır, Emre Taşkıran, Muharrem Türkseven, Çağla Naz Kargı, Aybike Turan, İrem Tokat, Ediz Metin, Gülçin Kültür, Muharrem Türkseven, Ali Efe Altunbaş, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Çağla Naz Kargı, Burcu Cavrar, Damla Makar gibi popüler ve deneyimli isimleri kadrosunda barındırıyor.

Ömer dizisinde ayrılıkların devam ettiği görülüyor. Son olarak Yaman karakterine hayat veren Ahmet Haktan Zavlak ve Atilla karakterine hayat veren Bora Cengiz diziden ayrıldı. Özellikle Yaman karakterinin neden ayrıldığı, izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Ahmet Haktan Zavlak, dizi içerisinde Zerrin'in evladı olan Yaman karakterine hayat veriyordu. Dizideki senaryosunu tamamladığını ve yeni projelerde yer almak istediğini belirten Zavlak, diziden ayrıldığını duyurdu. Yaman karakteri, dizide ölerek ayrılacak. İzleyiciler, Yaman'ın ölümünün yeni bölümlerde nasıl bir etki yaratacağını merakla bekliyor. Yaman karakteri, diziye 40. bölümde veda edecek.

Ahmet Haktan Zavlak'ın neden ayrıldığı ise dikkat çeken bir soru oldu. Ömer dizisinde Yaman karakterine hayat veren Zavlak, yeni projelerde yer almak amacıyla diziden ayrıldığını açıkladı. Yaman karakteri, dizide ölerek veda edecek ve Ahmet Haktan Zavlak tekrar diziye dönmemiş olacak. İzleyiciler, Ömer dizisinin yeni bölümlerinde hangi senaryoların kendileriyle buluşacağını merakla bekliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.