• Haberler
  • Ağrı
  • Öğrencilerinden MS Hastası öğretmene vefa ziyareti

Öğrencilerinden MS Hastası öğretmene vefa ziyareti

Ağrı Önder Gençlik Derneği İmam Hatip Mezunları gerçekleştirdikleri bayramlaşma programının ardından hep birlikte MS hastası olan öğretmenlerini ziyarete gittiler.

Ağrı Önder Gençlik Derneği İmam Hatip Mezunları gerçekleştirdikleri bayramlaşma programının ardından hep birlikte MS hastası olan öğretmenlerini ziyarete gittiler.

Yakalandığı MS hastalığı sonrası hastalığı ağırlaşan İmam Hatif Lisesi emekli öğretmeni Sefa Altun’u öğrencileri bu bayramda yalnız bırakmadı. Her yıl öğrencilerinin ziyaret ederek moral verdikleri öğretmen, bu yılda öğrencilerinin ziyaretçi akınına uğradı.

Özel bir bakım evinde kalan Sefa öğretmenin bu bayramda ziyaretçileri öğrencileri oldu.

Ağrı Önder Gençlik Derneği İmam Hatip Mezunları yaptıkları bayramlaşma programının ardından her zaman yaptıkları gibi yine soluğu emekli öğretmenlerinin yanında aldılar. Sefa öğretmenin ellerinden öperek bayramını kutlayan öğrenciler, büyük bir vefa örneği göstererek herkese örnek oldular.

Haber

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme