Nurgül Yeşilçay zayıflama sırrını açıkladı

Nurgül Yeşilçay zayıflama sırrını açıkladı
Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, son olarak "Veda Mektubu" dizisinde canlandırdığı 'Alanur Yıldız' karakterine hayat verirken, dikkat çeken zayıflama sırrını paylaştı. İşte Yeşilçay'ın zayıflama serüveni ve yöntemleri...

Yeşilçay, son dönemde dikkat çeken kilo kaybının ardından merak edilenleri yanıtladı. İddialara açıklık getiren ünlü oyuncu, son iki yılda 15 kilo verdiğini ifade etti. "Vermeye başlamak istiyorsan vazgeçme" diyerek zayıflamanın sabır gerektiren bir süreç olduğunu belirtti.

Nurgül Yeşilçay'ın fit görünümü, hayranlarının beğenisini kazanmıştı. Ünlü oyuncu daha önce yaptığı açıklamada, açlık orucu yöntemini uyguladığını açıklamıştı. "Aç kaldım, alışana kadar çok zordu" diyen Yeşilçay, gece yemek yemeyi bıraktığını ve 16 saat aç kaldığını söyledi. Yemek alışkanlıklarını da düzenleyen oyuncu, kahvaltıyı geç yapmayı tercih ediyor ve yediklerine dikkat ediyor.

Ayrıca, Yeşilçay gözaltı torbaları için yumurta akı, selülitler için filtre kahve gibi doğal yöntemleri tercih ettiğini belirtmişti. Bu sağlıklı yaşam tarzı ve dikkatli beslenme alışkanlıklarıyla zayıflığının tadını çıkarmaya çalışan ünlü oyuncu, takipçilerine de sağlıklı yaşamı teşvik ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.