Muş'ta Jandarma Komutanlığı Koltuğu Değişti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla yapılan 2025 yılı jandarma atamaları çerçevesinde Muş İl Jandarma Komutanlığı'nda yeni bir görev değişikliği gerçekleştirilmiştir. Bu değişiklik, jandarma teşkilatındaki yapılanmanın bir parçası olarak dikkat çekmektedir.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan 2025 yılı jandarma atamaları kapsamında Muş İl Jandarma Komutanlığında görev değişikliği yapıldı.
Giresun İl Jandarma Komutanı olarak görev yapan Jandarma Kıdemli Albay Özgür Özer, 31 Temmuz tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Muş İl Jandarma Komutanı olarak atandı.
Mevcut İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yılmaz Kırgel ise Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı emrine görevlendirildi.
Bakmadan Geçme





