• Haberler
  • Muş
  • Muş'ta cezaevi personeline yangın farkındalık tatbikatı

Muş'ta cezaevi personeline yangın farkındalık tatbikatı

Muş AFAD ekipleri, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı personeline yönelik düzenledikleri tatbikatta yangın müdahale ve tahliye süreçlerini uygulamalı olarak aktardı.

Muş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı personeline yönelik “Yangın Farkındalık ve Tahliye Tatbikatı” gerçekleştirdi. Eğitim kapsamında, yangın anında doğru müdahale teknikleri, tahliye süreçleri ve yangın ekipmanlarının kullanımı detaylı şekilde anlatıldı.

Personelin afet anlarında hızlı ve etkili hareket edebilmesi amacıyla düzenlenen tatbikatta, AFAD uzmanları tarafından yangına karşı alınacak önlemler uygulamalı olarak gösterildi. Eğitimde, AFAD Gönüllülük Sistemi ve AFAD Acil Mobil Uygulaması da tanıtılarak, bireylerin hem kendileri hem de çevreleri için hazırlıklı olması gerektiği vurgulandı.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme