Muş'ta Cami, Genç ve Çocuk Buluşması: Sayılganlar Camisi'nde Anlamlı Program
Muş İl Müftülüğü, Sayılganlar Camisi'nde Cami-Genç-Çocuk Buluşması düzenledi. İl Müftü Yardımcısı Mesut Tekin gençlerle ahlak ve Kur'an üzerine sohbet etti.
Haberin Özeti
- • Muş İl Müftülüğü tarafından Sayılganlar Camisi’nde düzenlenen “Cami-Genç-Çocuk Buluşması” programında gençler ve çocuklar bir araya geldi. Programa katılan İl Müftü Yardımcısı Mesut Tekin, Hz. Muhammed’in örnek ahlakı, çocuk sevgisi, Kur’an-ı Kerim’in önemi ve camilerin toplum hayatındaki yeri üzerine sohbet gerçekleştirdi.
Muş İl Müftülüğü, gençlerin ve çocukların camilerle bağlarını güçlendirmek, manevi gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliklere devam ediyor.
Bu kapsamda İl Müftülüğü Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Koordinatörlüğü Birimi tarafından Sayılganlar Camisi’nde “Cami-Genç-Çocuk Buluşması” programı gerçekleştirildi.
Gençlerin ve çocukların katıldığı programda, dini ve ahlaki değerler üzerine sohbetler yapıldı.
Muş İl Müftü Yardımcısı Mesut Tekin Gençlerle Buluştu
Sayılganlar Camisi’nde gerçekleştirilen programa Muş İl Müftü Yardımcısı Mesut Tekin de katıldı.
Gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Tekin, Hz. Muhammed’in örnek ahlakı ve çocuklara gösterdiği sevgi üzerinde durdu.
Sohbetinde güzel ahlakın birey ve toplum hayatındaki önemine değinen Tekin, camilerin ve Kur’an-ı Kerim’in günlük yaşamdaki yerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Sayılganlar Camisi’nde Yıl Boyunca Kur’an-ı Kerim Eğitimi Veriliyor
Programda, Sayılganlar Camisi’nde sürdürülen Kur’an-ı Kerim eğitimleri hakkında da bilgi paylaşıldı.
Camide yıl boyunca akşam ve yatsı namazları arasında düzenli olarak Kur’an-ı Kerim dersleri gerçekleştirildiği belirtildi.
Söz konusu eğitimlerle çocukların ve gençlerin Kur’an-ı Kerim öğrenmelerine ve dini bilgilerini geliştirmelerine katkı sağlanması amaçlanıyor.
Cami Görevlilerine Teşekkür
Muş İl Müftü Yardımcısı Mesut Tekin, Sayılganlar Camisi’nde yürütülen eğitim faaliyetleri ve gençlere yönelik çalışmalar dolayısıyla cami görevlilerine teşekkür etti.
Görevlilerin özverili çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekin, gerçekleştirilen hizmetlerin önemine dikkat çekti.
Program İkramlarla Sona Erdi
Muş İl Müftülüğü Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Koordinatörlüğü Birimi tarafından düzenlenen buluşma, hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan çeşitli ikramların sunulmasının ardından sona erdi.
Sayılganlar Camisi’nde gerçekleştirilen etkinlik, gençlerin ve çocukların dini ve ahlaki değerler hakkında bilgi edinmelerine, cami ortamında bir araya gelmelerine ve sosyal bağlarını güçlendirmelerine katkı sağlamayı amaçladı.
Bakmadan Geçme