• Haberler
  • Muş
  • Muş'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi

Muş'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi

Muş Gençliği Uyuşturucu ile Mücadele Dernek Başkanı Alparslan Bingöl ve Tuba Camii Din Görevlisi M. Fecri Yıldırım, Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Kılıç'ı ziyaret etti.

Muş Gençliği Uyuşturucu ile Mücadele Dernek Başkanı Alparslan Bingöl, Muş'u Tuba Camii Din Görevlisi M. Fecri Yıldırım ile birlikte Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, dernek tarafından Muş özelinde yürütülen bağımlılıkla mücadele faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Bu kapsamda, bağımlılıkla mücadele çalışmalarını konu alan ve dernek tarafından hazırlanan kitap İl Müdürü Yusuf Kılıç’a takdim edildi.

Muş'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi

Ziyarette, gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik yürütülen çalışmaların önemi vurgulanırken, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı. İl Müdürü Kılıç, bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan çalışmaları değerli bulduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme