• Haberler
  • Muş
  • Muş Belediyesi İtfaiyesi Bağlar Mahallesi'ndeki Yangını Kısa Sürede Söndürdü

Muş Belediyesi İtfaiyesi Bağlar Mahallesi'ndeki Yangını Kısa Sürede Söndürdü

Muş'un Bağlar Mahallesi'nde bir müstakil evde çıkan yangın, Muş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

Muş’un Bağlar Mahallesi’nde bir müstakil evde çıkan yangın, Muş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

Olay yerine hızla ulaşan ekipler, alevlerin çevredeki yapılara sıçramasını önleyerek olası bir faciayı engelledi. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

İtfaiye ekipleri, yangını tamamen söndürdükten sonra soğutma çalışmalarını da tamamlayarak bölgeden ayrıldı. Muş Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliği için 7 gün 24 saat görev başında olunduğu vurgulandı.

Bu olay, Muş Belediyesi İtfaiyesi’nin hızlı müdahale kapasitesini ve olası felaketleri önlemedeki önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme