Murat Kurum, “İlk Defa iş Kuracak Gençlere 100 Bin TL!”

Murat Kurum, “İlk Defa iş Kuracak Gençlere 100 Bin TL!”
Cumhur İttifakı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Murat Kurum, seçim kampanyasının önemli bir vaadini açıkladı.

Cumhur İttifakı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Murat Kurum, seçim kampanyasının önemli bir vaadini açıkladı. Bu vaat, genç girişimcileri ve iş dünyasına atılmak isteyen yeni mezunları doğrudan ilgilendiriyor. Kurum, göreve gelir gelmez, ilk işini kurma aşamasında olan gençlere 100 bin TL sermaye desteği sağlayacaklarını duyurdu.

Kurum, 'Türkiye Yüzyılı’nın parlayan şehri olarak İstanbul'un ön plana çıkmasını istediklerini' belirtti. Bu vizyon, İstanbul'u sadece Türkiye'nin değil, aynı zamanda bölgesel ve küresel bir ekonomik güç merkezi olarak konumlandırmayı hedefliyor. Liyakatli ekiplerle ve kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur' ifadesiyle, başarılı ve etkin bir yönetim için doğru insan kaynaklarına ve uzmanlığa vurgu yapıyor. Bu yaklaşım, belediyecilik faaliyetlerinde verimliliği ve sürdürülebilirliği artırmayı amaçlıyor.

“İstanbul Kendi Kendini Yönetebilen Bir Şehir”

Kurum özellikle genç nüfusa odaklanan Kurum, yenilikçi ve girişimci ruha sahip gençlere destek olacak önemli bir adım atacaklarını duyurdu. Bu kapsamda, iş hayatına atılmak ve kendi işini kurmak isteyen gençlere 100 bin TL'lik bir sermaye desteği sağlayacaklarını belirtti. Kurum'un bu açıklaması, genç girişimcilerin cesaretlendirilmesi ve ekonomiye katkıda bulunmalarının önünün açılması açısından büyük önem taşıyor.

Ayrıca, Kurum gençlerin girişimcilik ruhunu desteklemek ve onlara iş dünyasında yer açmak amacıyla teknolojik altyapıya da büyük önem vereceklerini söyledi. Bu doğrultuda, paylaşımlı ofis alanları kurarak, genç girişimcilerin bir araya gelip fikir alışverişinde bulunabilecekleri, projelerini geliştirebilecekleri bir ortam oluşturmayı hedefliyor. Bu sayede, İstanbul'un yenilikçi projelerle dolu, dinamik ve girişimci bir şehir olmasının önü açılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.