Müge Anlı Ağrılı Şaban Ataş cinayetini ortaya çıkardı

Müge Anlı Ağrılı Şaban Ataş cinayetini ortaya çıkardı
Müge Anlı'da Muğla'da kaybolan Ağrılı Şaban Ataş'ın cinayetinin ardındaki gerçekler, eski eşi Emine Karabulut'un itiraflarıyla ortaya çıktı. İşte, cinayetin detayları...

Yıllarca önce Ağrı'da Muğla'ya yerleşen Şaban Ataş'ın kaybolmasıyla ilgili ilk ipucu, eski eşi Emine Karabulut'un katıldığı bir televizyon programındaki itiraflarıyla ortaya çıktı. Emine'nin itirafı, polisin Sarıyer'de üzeri taşlarla örtülü bir erkek cesedi bulmasına yol açtı. Cesedin Şaban Ataş'a ait olduğu tespit edildi.

Emine'nin anlatımlarına göre, Şaban Ataş, Muğla'dan sırra kadem basmıştı. Emine'nin kuzeni Bahri Ataş, Şaban'ın kaybolduğunu ve arkadaşı Burhan ile Emine arasında bir ilişki olduğunu açıkladı.

Müge Anlı'nın programına katılan Emine Karabulut, kahvaltı sırasında Şaban ile Burhan arasında bir kavga çıktığını belirtti. Bu kavga sonucunda, Emine'nin ifadesine göre, Burhan Şaban'ı sopayla vurduktan sonra çamaşır ipiyle boğarak öldürdü.

Cinayetin ardından, cesedi depoya koyan Emine, Şaban'ın kimliğini, ayakkabılarını ve kıyafetlerini yakarak iz bırakmamaya çalıştı. 8 gün sonra da Şaban'ın telefonunu yakarak olayı gizlemeye çalıştı.

Emine'nin itiraflarının ardından, 3 kişi gözaltına alındı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.