Müge Anlı'da pes dedirten olay! Kaynana damadıyla kaçmış

Müge Anlı'da pes dedirten olay! Kaynana damadıyla kaçmış
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok edici bir olay gündeme bomba gibi düştü. Programa başvuran Nehir, damadıyla kaçarak hamile kaldığını ve annesiyle ilişkisi olduğunu iddia etti.

18 yaşındaki Nehir'in anlatımı, izleyicilerin tüylerini ürpertti. Genç kadın, 24 yaşındaki sevgilisiyle yaşadığı ilişkiden bir çocuklarının olduğunu ve sevgilisinin 40 yaşındaki annesiyle kaçtığını iddia etti. Dahası, annesinin kendisine "Sen bana vermediğin ilgiyi annen verdi" şeklinde mesajlar attığını söyledi.

Nehir'in bu şok edici ifadeleri stüdyoda herkesi dondurdu. Bir yaşındaki çocuğu olduğunu belirten Nehir, annesi ve sevgilisinin kaçarken kendisine ait iki burma bileziği ve 11 bin TL'yi de aldıklarını öne sürdü.

MÜGE ANLI ŞOK OLDU

Müge Anlı ise bu duruma tepkisini "Yuh devenin nalı" diyerek dile getirdi. Kaçan ikilinin TikTok'ta öpüştükleri videoyu gören Anlı, "Bana izlettiklerinde inanmadım, Nehir olduğunu düşündüm. Filtrelerle kendisini öyle bir yapmış ki ben tanıyamadım. Bu nitelikli dolandırıcılık" ifadelerini kullandı.

Programa bağlanan Selahattin ise suçlamaları reddederek "Ben kaçmadım, sadece yardımcı oldum. TikTok'taki görüntüler normal, Nehir zaten hep böyle videolar çekiyordu" şeklinde savunma yaptı. Ancak Müge Anlı'nın sert tepkisi üzerine tartışma büyüdü.

Nehir'in telefondaki sevgilisine yönelik sözleri ise stüdyoda büyük şaşkınlık yarattı. "Sen annemle gelip ortamıza yatıyordun, bana dönüp uyumak yerine ona dönüp uyuyordun" diyen Nehir, olayı daha da içinden çıkılmaz hale getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.