• Haberler
  • Bölge
  • MHP'nin Van buluşmasına Ağrı'dan da yoğun katılım bekleniyor

MHP'nin Van buluşmasına Ağrı'dan da yoğun katılım bekleniyor

MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, cumartesi günü Van'da düzenlenecek 'Terörsüz Türkiye için Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları' toplantısına vatandaşları davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan çok sayıda kişinin katılım göstereceği önemli bir toplantıya davet çağrısı yaptı. İl başkanlığından yapılan açıklamada, “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik” temasıyla gerçekleştirilecek “Terörsüz Türkiye için Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” toplantısının Cumartesi günü Van’da yapılacağı duyuruldu.

Edremit ilçesindeki Uygulama Oteli, etkinliğin merkezi olarak belirlendi. Toplantıya parti yöneticileri, milletvekilleri ve Van, Ağrı, Bitlis, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Siirt ve Şırnak illerinin teşkilatları ile vatandaşlar katılacak. Bu kapsamda Ağrı’dan da çok sayıda vatandaşın katılım göstermesi bekleniyor.

Salih Güngöralp, yaptığı açıklamada toplantının önemine değinerek, “Van’da cumartesi günü sadece bir toplantı değil, aynı zamanda bölgemiz için bir birlik ve dayanışma mesajı verilecek. Toplantımızda ‘terörsüz bir gelecek’ hedefini tüm katılımcılarla paylaşacağız. Bu buluşmanın tüm kesimleri bir araya getireceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantının, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da bir araya gelen vatandaşlar için hem bilgilendirici hem de dayanışma ruhunu pekiştirici bir etkinlik olacağı vurgulandı. Güngöralp, tüm vatandaşları buluşmaya davet ederek, etkinliğin açık ve katılıma uygun olduğunu belirtti.

MHP yetkilileri, özellikle Ağrı başta olmak üzere çevre illerden gelecek katılımcıların ulaşım ve konaklama konusunda bilgilendirileceğini aktardı. Toplantının, parti içi dayanışmayı güçlendirecek ve bölgede “terörsüz bir Türkiye” vizyonunun geniş kitlelere ulaştırılmasına katkı sağlayacağı ifade edildi.

Güngöralp ayrıca, toplantının sadece siyasi bir etkinlik değil, aynı zamanda vatandaşlar için sosyal bir buluşma ve fikir paylaşımı imkânı sunacağını dile getirdi. Etkinlik boyunca katılımcılar, sorularını yöneltebilecek, düşüncelerini paylaşabilecek ve bölgedeki kardeşlik bağlarının güçlenmesine katkıda bulunabilecek.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
AA

Bakmadan Geçme