Meltem Acet Kimdir?

Meltem Acet Kimdir?
Meltem Acet, Türkiye'de haber medyasında önemli bir kariyere sahip bir isimdir. Z Raporu, Mola, Ekonomi Haber Müdürlüğü gibi görevlerde bulunan Acet, Habertürk ekranlarında Hafta Sonu Ana Haber Bülteni'ni sunmaktadır.

İşte Acet'in kariyerindeki önemli adımlar ve medya dünyasındaki etkisi.

Akademik Geçmişi ve Profesyonel Kariyeri

Meltem Acet, 1982 yılında Ankara'da doğmuş, TED Ankara Koleji ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olmuştur. İşletme Bölümü'nde yüksek lisans yaparak eğitimini sürdüren Acet, Amerika ve İngiltere'de finans alanında çalışmış, aynı zamanda araştırma görevlisi olarak üniversitede çalışmıştır.

Medya Kariyerindeki Yükseliş

Fox TV bünyesinde üst düzey yöneticilik, stratejik planlama direktörlüğü ve Reyting Analiz bölümlerini yönetme gibi kritik görevlerde bulunan Meltem Acet, medya dünyasında önemli bir deneyime sahiptir. A Haber, Teve2, Artı 1 TV gibi kanallarda Ekonomi Haber Müdürlüğü yapmış, ayrıca kendi hazırlayıp sunduğu programlarla dikkat çekmiştir.

Habertürk Ekranlarındaki Başarıları

Günümüzde Habertürk ekranlarında Hafta Sonu Ana Haber Bülteni'ni sunan Acet, aynı zamanda gündüz kuşağında saat başı Manşet programını sunmaktadır. Başarılı haberci, profesyonel ve akademik geçmişini birleştirerek medya dünyasında adından söz ettirmiştir.

Meltem Acet'in Kişisel Hayatı ve Boşanması

Meltem Acet, uzun yıllar evli kaldığı eşi Onat Acet'ten 2019 yılında ayrılmıştır. Bu evlilikten Ela adında bir kız çocuğu olan Acet, boşandıktan sonra eski eşinin soyadını kullanmaya devam etmiştir. Şu an itibariyle evli olup olmadığı sorusu ise olumsuz yanıtlanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.