• Haberler
  • Güncel
  • Lausanne - Beşiktaş maçında oynayamıyor: Son dakika Mert Günok sakat mı, neden kadroda yok?

Lausanne - Beşiktaş maçında oynayamıyor: Son dakika Mert Günok sakat mı, neden kadroda yok?

Mert Günok sakat mı, neden kadroda yok? Lausanne - Beşiktaş maçında oynayamıyor

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre temsilcisi Lausanne ile karşı karşıya geliyor. Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, mücadeleye Ersin, Paulista, Emirhan, Uduokhai, Jurasek, Ndidi, Orkun, Rashica, Rafa, Joao Mario ve Abraham’dan oluşan ilk 11 ile çıktı.

Siyah-beyazlı taraftarların merak ettiği isimlerden biri ise 36 yaşındaki deneyimli kaleci Mert Günok oldu. Karşılaşmada forma giymeyen Mert Günok’un yanı sıra Jonas Svensson da kadroda yer almadı. Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre her iki futbolcu da yaşadıkları ağrılar nedeniyle maç kadrosuna dahil edilmedi.

Tecrübeli eldiven Mert Günok, daha önce yaptığı açıklamada futbol kariyerini 40 yaşına kadar sürdürmeyi planladığını belirtmişti.

Lausanne - Beşiktaş Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçı 21 Ağustos Perşembe günü saat 21.15’te başladı. Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından abonelere özel olarak şifreli şekilde yayınlanıyor.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme