Kuş Uçuşu" 3. Sezon Netflix'te Yayınlandı mı? İşte Yeni Sezon Detayları!

Kuş Uçuşu" 3. Sezon Netflix'te Yayınlandı mı? İşte Yeni Sezon Detayları!
Netflix bugün "Kuş Uçuşu"nun nefes kesen üçüncü sezonunu yayınladı! İlk iki sezonun ardından, Lale Kıran ve Aslı Tuna arasındaki savaş beklenmedik bir hal aldı ve izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. 3. sezonun sonrasında ise 4. sezon için heyecanlı a

Netflix'te yayınlanan "Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu için geri sayım bugün sona eriyor! Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı dizi, heyecanla beklenen ikinci sezonunu 14 Aralık'ta izleyiciyle buluşturmuştu. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezonu var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon ile final mi yaptı?

Kuş Uçuşu 4. Sezonu Var mı?

Netflix'in sevilen dizisi "Kuş Uçuşu"nun üçüncü sezonu aynı zamanda final sezonu olarak duyuruldu. Bu nedenle, "Kuş Uçuşu"nun dördüncü sezonu olmayacak.

Kuş Uçuşu 3. Sezon Konusu Nedir?

Kuş Uçuşu dizisinin 1. sezonunda, tahtın sahibi konusundaki ani değişim tüm dengeleri bozuyor ve yeni ittifakların oluşmasına yol açıyor. Ormanın derinliklerinde, aslanlar ve kuşlar arasındaki sabit kabul edilen kurallar bir kez daha sarsılıyor. Aynı zamanda farklı kuşaklar arasındaki çatışmalar ve zirvede kalmak için verilen mücadele son kez tüm heyecanıyla devam ediyor.

"Kuş Uçuşu"nun senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınırken, yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise İrem Sak, Demircan Kaçel, Şifanur Gül, Melih Selçuk ve Defne Kayalar gibi isimler bulunuyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.