Kurban bayramı'nda Ağrı'nın sınırında görevli askerlere komutan morali
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle Ağrı'daki 12'nci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını ziyaret ederek görev başındaki askerlerle bir araya geldi.
Kurban Bayramı dolayısıyla Ağrı’da konuşlu 12’nci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını ziyaret eden Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, görev başındaki Mehmetçiklerle bayramlaştı. Bayramın maneviyatını askerlerle paylaşan Orgeneral Bayraktaroğlu, fedakârlıkla görev yapan personele moral verdi.
Ziyaret sırasında karargâhta bulunan askerlerle tek tek ilgilenen Bayraktaroğlu, bayramlarını tebrik ederek özverili hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Mehmetçiklerle sohbet eden Orgeneral, “Görevinizi büyük bir disiplinle, vatan sevgisiyle ve sadakatle yerine getiriyorsunuz. Bu kararlı duruşunuz, milletimize güven veriyor,” ifadelerini kullandı.
Ziyareti kapsamında yalnızca tugay personeliyle sınırlı kalmayan Orgeneral Bayraktaroğlu, aynı zamanda bölgede görev yapan diğer birlik komutanlarıyla da uzaktan görüntülü görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmelerde komutanlar aracılığıyla görevli tüm personele bayram tebriklerini ileten Bayraktaroğlu, sahadaki gayretli çalışmalardan memnuniyet duyduğunu belirtti.
Tugay içerisindeki temaslarını tamamladıktan sonra Mehmetçiklerle toplu hatıra fotoğrafı çektiren Orgeneral Bayraktaroğlu’nun ziyareti, askerler tarafından memnuniyetle karşılandı. Ziyaretin, personelin bayramı yalnız geçirmemesi ve üst kademeyle doğrudan temas kurması açısından moral verici olduğu belirtildi.
Kara Kuvvetleri Komutanlığı kaynakları, bu tür ziyaretlerin personel motivasyonu açısından önem taşıdığını, özellikle bayram gibi özel günlerde yapılan birlik ziyaretlerinin sahadaki askerin moraline olumlu katkı sağladığını ifade etti.
Bakmadan Geçme




