- Haberler
- Güncel
- Konya Meram Devlet Hastanesi Dr. Hasan Hüseyin Uysal Kimdir, Muayene Etmeme, Teşhir Olayı Nedir?
Konya Meram Devlet Hastanesi Dr. Hasan Hüseyin Uysal Kimdir, Muayene Etmeme, Teşhir Olayı Nedir?
ŞOK İDDİA: HASTANE ODASINDAN KOVULAN HASTA TEPKİLERİ AYAĞA KALDIRDI!
Konya Meram Devlet Hastanesi’nde yaşandığı öne sürülen olay büyük yankı uyandırdı. Bir vatandaşın gönderdiği ihbar videosuna göre, göz muayenesi için hastaneye giden bir kadın, görevli doktorun ağır sözleriyle karşılaştı.
"ÇIPLAKLARI MUAYENE ETMİYORUM"
İddiaya göre, hastayı muayene etmesi gereken Dr. Hasan H. U., kadına, “Kendini teşhir eden çıplakları muayene etmiyorum” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine hasta odadan kovuldu.
Vatandaşın ihbarında, aynı doktorun benzer davranışlarının daha önce de yaşandığının öğrenildiği belirtildi.
Sosyal medya platformlarında ise doktora destek mesajları yağmaya başladı, tuhaf bir şekilde kullanıcıların çoğu doktora destek vererek artık zamanımızda kadınların hatta gencecik kızların bile adeta İç çamaşırları ile sokaklarda gezdiklerini ve edep ile mahrem denilen kavramların tamamen bertaraf edildiğini o nedenle giyinmenin yer ve zamanının bilinmesi ve buna göre davranılması gerektiğini söylüyor.
"BAŞKA HASTALAR YAŞAMASIN"
İhbarı gönderen vatandaş, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:
“Kız kardeşim böyle bir muameleye maruz kaldı. Aynı olayın daha önce de yaşandığını öğrendik. Bu haksızlığın duyulmasını, gerekli cezanın verilmesini ve başka hiçbir hastanın aynı durumu yaşamamasını istiyoruz.”
HASTANE VE YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Bakmadan Geçme





