"Komünist Başkan" Maçoğlu'dan Anket Açıklaması: CHP'yi Telaşlandıracak Sonuçlar

"Komünist Başkan" Maçoğlu'dan Anket Açıklaması: CHP'yi Telaşlandıracak Sonuçlar
Türkiye Komünist Partisi (TKP) Kadıköy Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, kamuoyunda "Komünist Başkan" olarak tanınan isim, CHP'yi telaşlandıracak son anket sonuçlarını paylaştı.

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Kadıköy Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, kamuoyunda "Komünist Başkan" olarak tanınan isim, CHP'yi telaşlandıracak son anket sonuçlarını paylaştı. Tv100'de Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda gerçekleşen bir programda, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Haber7 yazarı Ferhat Murat, ve Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan'ın sorularını yanıtlayan Maçoğlu, Kadıköy'de CHP'nin adayıyla arasında bir-iki puan fark olduğunu belirterek "Yüzde 30'un üzerinde oy alıyorum" ifadelerini kullandı.

Maçoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Neden Tunceli’yi bırakıp Kadıköy’e geldiniz?"

"Bu ülkede yaşıyoruz, bu ülkenin 922 ilçesi, 81 ili, 386 beldesi ve 1389 belediyesi var. Biz sosyalistler olarak kırsal, kent ve büyük kentlerle ilgili programlarımız var ve yönetebileceğimize inanıyoruz. Anketler yapıldı, en yüksek kabul gören bölgeler Kadıköy ve Bakırköy çıktı. Yüzde 65 kabul görme oranı elde ettik."

"KADIKÖY’DE CHP İLE ARAMIZDA 1-2 PUAN FARK VAR"

"Şu anda bizimle CHP’nin oy potansiyeli yüzde 30’un üstünde, aramızda 1-2 puan fark var."

Maçoğlu'nun bu açıklamaları, Kadıköy'deki siyasi dinamikleri ve seçim sürecinin seyrini değiştirebilecek nitelikte. CHP'nin bu sonuçlar karşısında nasıl bir strateji izleyeceği ise merak konusu olarak ön plana çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.