Kocatepe İlkokulu Öğrencilerinden Erzurum Büyükşehir Belediyesine Ziyaret
Kocatepe İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek eğitime verilen destekler için teşekkür etti.
Kocatepe İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, eğitime verilen destekler dolayısıyla belediye yönetimine teşekkür edildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Sekmen, eğitime yapılan her yatırımın şehrin geleceğine atılmış en güçlü adım olduğunu vurguladı. Sekmen, öğrencilerin gözlerindeki heyecanın ve öğretmenlerin samimi teşekkürlerinin kendileri için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından okullara yönelik sürdürülen desteklerin devam edeceğini belirten Sekmen, nazik ziyaretlerinden dolayı öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek, öğrencilere başarılarla dolu bir eğitim hayatı temennisinde bulundu.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın Servisi
Bakmadan Geçme