KOBİ'lere 30 Milyon Dolarlık Finansman Desteği! Faizsiz Kredi Dönemi Genişliyor
Türkiye Emlak Katılım Bankası, İslam Kalkınma Bankası Grubu bünyesindeki Özel Sektörü Destekleme Kuruluşu (ICD) ile 30 milyon dolarlık yeni finansman anlaşması imzaladı. Dört yıl vadeli anlaşma kapsamında sağlanan kaynağın özellikle KOBİ'lerin finansmana erişimini kolaylaştırması hedefleniyor.
Haberin Özeti
- • Türkiye Emlak Katılım Bankası, İslam Kalkınma Bankası Grubu’na bağlı ICD ile 30 milyon dolarlık faizsiz finansman anlaşması imzaladı. Dört yıl vadeli anlaşma kapsamında sağlanan kaynağın yarısı sürdürülebilir kalkınma hedeflerine uygun projelerde kullanılacak. Yeni finansmanın özellikle KOBİ’lerin finansmana erişimini kolaylaştırması ve katılım bankacılığı sektörünün büyümesine katkı sağlaması bekleniyor.
KOBİ’lere Yeni Kaynak Kapısı Açıldı
Anlaşma ile birlikte Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın orta vadeli dış kaynak yapısını güçlendirmesi ve faizsiz finansman kapasitesini artırması bekleniyor. Sağlanacak destekten özellikle üretim, ticaret, ulaşım, depolama ve imalat sektörlerinde faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelerin faydalanacağı belirtiliyor.
Bakmadan Geçme
AİÇÜ Glasgow’dan 13 yeni üniversite iş birliğiyle döndü
Yeni eğitim dönemi Ağrı Otogarı’nı hareketlendirdi
Tutak’ın Aşağı Özdek Köyü’nde yıllardır beklenen yol yapıldı
AK Parti Ağrı Kadın Kolları 100. Yıl Mahallesi’nde kadınlarla buluştu
Patnos peş peşe sallandı!
Doğubayazıt’ta öğrencilere 8 milyon 120 bin TL’lik eğitim desteği sağlandı