Kızılcık Şerbeti hayranlarını heyecanlandıran haber!

Kızılcık Şerbeti hayranlarını heyecanlandıran haber!
Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç, dizinin hayranlarını meraklandıran bir açıklamada bulundu.

Dizinin kaç bölüm sonra sezon finali yapacağını duyuran Karakoç, izleyicileri heyecanlandırdı.

Karakoç'un verdiği röportajda, Kızılcık Şerbeti'nin sezon finaline sayılı bölümler kaldığını ifade etti. Dizi, sezon finaline doğru yaklaşırken izleyicileri büyük bir merak sarmış durumda.

Oyuncu, "Son dokuz bölüm kaldı çekmediğimiz, sonrası sezon finali yapacağız. Ondan sonra tatile çıkacağız. Setlerde iki sezon süren işlerde genelde uyumsuzluk oluyor diyorlar ama biz aile gibiyiz. Keyifli çalışıyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Eğlenceli ve duygusal sahneleriyle dikkat çeken Kızılcık Şerbeti'nin hayranları, dizinin finaline doğru ilerleyen hikayesini merakla takip etmeye devam edecekler.

Karakoç'un açıklamaları, dizi tutkunlarını bir araya getirerek, heyecanlarını paylaşmalarına vesile oldu. Sevilen karakterlerin hikayesinin sonunu merak eden izleyiciler, dizinin final bölümlerinin nasıl bir sonla noktalanacağını sabırsızlıkla bekliyor.

Ceren Karakoç'un yanı sıra, dizinin diğer oyuncularının da aynı heyecanı paylaştığı ve final için büyük bir hazırlık içinde olduklarına dair haberler gelmeye devam ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.