Kızılay gönüllüleri köylere umut taşıyor
Kızılay gönüllüleri İncesu köyünde giyim yardımı yaptı. Çocuklar ve ailelere giysi desteği sağlandı.
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde Kızılay gönüllüleri, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla İncesu köyünde giyim yardımı gerçekleştirdi. Kızılay Doğubayazıt Şube Başkanı Kemal Şahin’in de katıldığı yardım organizasyonunda köyde yaşayan çocuklar ve ailelere çeşitli giysi ürünleri ulaştırıldı. Köy meydanında düzenlenen dağıtımda gönüllüler ailelerle yakından ilgilendi, çocuklara kıyafetlerin yanı sıra çeşitli ihtiyaç malzemeleri de teslim edildi. Yardım çalışmasına katılan köy sakinleri, yapılan destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Kızılay’a teşekkür etti.
Şube Başkanı Kemal Şahin, yardımın ardından yaptığı kısa değerlendirmede, Kızılay’ın her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu vurguladı. Şahin, “Kızılay olarak amacımız, imkânlarımız ölçüsünde her kesime ulaşmak, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak. İncesu köyünde yaptığımız bu giyim yardımı da bu çabanın bir parçasıdır. Emeği geçen tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Yardım etkinliğine katılan gönüllüler de ihtiyaç sahiplerine destek olmanın önemine dikkat çekerek benzer çalışmaların devam edeceğini ifade etti.
Bakmadan Geçme





