Kızılay Gençlik Teşkilatı Digor'da Miniklerle Buluştu
Türk Kızılay Kars Gençlik Teşkilatı, Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Digor Dağpınar Anaokulu'nu ziyaret ederek minik öğrencilerle etkinlikler gerçekleştirdi ve küçük hediyeler dağıttı.
Türk Kızılay Kars İl Merkezi Başkanlığı Gençlik Teşkilatı, Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Kars Digor Dağpınar Anaokulu’nu ziyaret etti.
Ziyaret sırasında minik öğrencilerle çeşitli etkinlikler gerçekleştiren gençler, küçük hediyeler de dağıttı. Çocukların neşesine ortak olmanın ve bu özel günü onlarla paylaşmanın mutluluğunu yaşayan Kızılay gönüllüleri, etkinlik boyunca sevgi dolu anlar yaşandı.
Kızılay Kars yetkilileri, “Her çocuğun sevgi ve şefkat ortamında büyümesini diliyor; onların yüzündeki tebessüme katkı sunabilmiş olmanın gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Etkinlik, geleceğimizin umudu olan tüm çocukların Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutlayarak son buldu.
Bakmadan Geçme