• Haberler
  • Erzurum
  • Kızılay, Geleneksel Aşure Günü'nde Vatandaşlara Aşure İkram Etti

Kızılay, Geleneksel Aşure Günü'nde Vatandaşlara Aşure İkram Etti

Erzurum'da Kızılay, Muharrem Ayı'nın anlam ve önemine binaen Havuzbaşı Kent Meydanı'nda halkla buluşarak aşure ikramında bulundu. Bu etkinlik, toplumun bir araya gelerek dayanışma ve paylaşım ruhunu pekiştirmeyi amaçladı.

Erzurum’da Kızılay, Muharrem Ayı vesilesiyle Havuzbaşı Kent Meydanı’nda vatandaşlara aşure dağıttı.

TürK Kızılay İl Başkanı Hüseyin Bekmez’in de katılımıyla , Türk Kızılay Palandöken Şubesi, Palandöken Şubesi Kadın Birimi ve Palandöken Şubesi Genç Kızılay Ekibi hep birlikte aşure dağıtımı yaptılar.

Türk Kızılay Palandöken Şubesi Başkanı Muhammed İkbal Çiçek, " Yönetimimiz ve gönüllülerimizle beraber Muharrem ayı olması dolayısı ile şehir merkezimizde 2 noktada 2 bin kişilik aşure dağıtımı yaptık. Birlik ve beraberliğimizin önemli göstergelerinden birisi olan bu günlerde vatandaşlarımızla buluşmak bizler için kıymetliydi" dedi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme