Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar ne zaman final yapıyor?

Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar ne zaman final yapıyor?
Televizyon ekranlarının dikkat çeken yapımlarından biri olan Kızıl Goncalar dizisinin sezon finali tarihi sonunda belli oldu.

Pazartesi akşamlarına renk katan ve izleyicileri ekranlara kilitleyen dizi, 20 Mayıs Pazartesi günü yayımlanacak olan 19. bölümüyle sezon finali yapacak.

Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu ve Özcan Deniz'in muhteşem performanslarıyla izleyicilerin gönlünde taht kuran Kızıl Goncalar, sezon finaliyle ilk sezonunu kapatırken, bir sonraki sezon için de merak uyandırıyor.

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği ve Faruk Turgut'un yönettiği Kızıl Goncalar dizisinin başrollerinde usta oyuncular Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Bu başarılı kadroya Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol ve diğer birçok yetenekli isim eşlik ediyor.

Dizinin hikayesi, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) hayatlarının kesişmesini anlatıyor. İnanç ve fikir ayrılıklarının ortasında, evlat kavramının gücünü vurgulayan dizi, aynı zamanda toplumsal ve kültürel dinamiklere de ışık tutuyor.

Kızıl Goncalar'ın sezon finali, izleyicileri duygusal ve heyecan dolu anlara şahit edecekleri bir bölümle ekrana gelecek. Başrollerdeki performansların yanı sıra diziye eşlik eden etkileyici senaryo ve görkemli prodüksiyon, sezon finalinin unutulmaz olacağını işaret ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.