Kaymakam Korkusuz, esnafın talep ve önerilerini dinledi
Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz, ilçe esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi.
Ağrı’nın Diyadin ilçesinde Kaymakam Furkan Korkusuz, ilçe esnafını ziyaret ederek onların talep ve önerilerini dinledi. İlçe merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, Kaymakam Korkusuz çeşitli iş yerlerine giderek esnafla bir araya geldi. Ziyaret kapsamında esnafla samimi bir şekilde sohbet eden Kaymakam, hem ticari faaliyetler hem de vatandaşların beklentileri hakkında bilgi aldı.
Kaymakam Korkusuz, ziyaret sırasında esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulunarak, devletin her zaman esnafın yanında olduğunu vurguladı. Ziyaret boyunca iş yerlerini tek tek dolaşan Kaymakam, hem ekonomik hareketlilik hem de yerel ticaretin durumu hakkında esnafla görüş alışverişinde bulundu.
Kaymakam Korkusuz, esnafın sorunlarını yerinde görmenin ve taleplerini dinlemenin önemine dikkat çekti. İlçede ekonomik canlılığın sağlanması için kamu kurumları olarak her türlü desteğin verileceğini ifade etti.
Bakmadan Geçme





