Kayak tutkunları Sarıkamış'ta yarıştı
Sarıkamış Kayak Merkezi'ndeki Alp Disiplini ve Snowboard İl Birinciliği Yarışları, heyecan dolu anlara sahne oldu.
Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki 2 bin 634 rakımlı Sarıkamış Kayak Merkezi, Türkiye Kayak Federasyonu faaliyet programı kapsamında bu yıl "Alp Disiplini ve Snowboard İl Birinciliği Yarışları"na ev sahipliği yaptı. Kars Kayak İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda düzenlenen yarışlara, 15 farklı kategoride 76 sporcu katıldı.
Sarıkamış Kayak Merkezi’nin 8 numaralı pistinde gerçekleşen yarışlar, sporcuların kıyasıya mücadelelerine sahne oldu. Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edilerek etkinlik tamamlandı.
Sarıkamış Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Yıldırım, yarışların çok güzel bir ortamda gerçekleştirildiğini belirterek, "Alp disiplini ve snowboard yarışlarımız sona erdi. Dereceye giren sporcularımız, bir sonraki aşamada milli takım seçmelerine katılacak. Tüm dereceye giren sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.
Yarışlara katılan sporculardan Görkem Koç ise yarışların oldukça heyecanlı geçtiğini ve arkadaşlarıyla kıyasıya bir yarışın içinde olduklarını ifade etti. Koç, organizasyonun mükemmel olduğunu belirterek, "Çok heyecanlandık ve çok eğlendik" dedi.
Yarışlara Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Özel Sporcular Teknik Kurul Başkanı Erol Karabulut, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şubesi müdürleri Bahattin İnce ve Erdinç Aydın da katıldı. Vatandaşlar da yarışlara ilgi göstererek etkinlik boyunca sporculara destek verdi.
