• Haberler
  • Van
  • Karşıyaka Mahallesi'nde Tehlikeli Alanlara Taş ve Beton Duvar Yapıldı

Karşıyaka Mahallesi'nde Tehlikeli Alanlara Taş ve Beton Duvar Yapıldı

Çatak Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi'nde toprak kayması riski taşıyan alanlara taş ve beton duvar inşa etti.

Çatak Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’nde toprak kayması riski taşıyan bölgelerde güvenliği artırmak ve mahalle altyapısını güçlendirmek amacıyla taş ve beton istinat duvarı çalışmalarını tamamladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Çatak Belediye Eş Başkanları Gülten Baran ve Reşat Eraslan, Fen İşleri Müdürü Mustafa Kaplan ile birlikte mahallede yapılan hizmetleri değerlendirdi. İncelemeye Mahalle Muhtarı Yusuf Çağlayan da katıldı.

Belediye ekipleri, mahallede ihtiyaç duyulan noktalara yapılan duvar çalışmaları ile hem altyapı güvenliğini sağlamış hem de çevre düzenini iyileştirmiş oldu. Mahalle Muhtarı Yusuf Çağlayan, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Eş Başkanlarına ve emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti.

Eş Başkanlar Gülten Baran ve Reşat Eraslan ise halkın ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çözüme kavuşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Çatak Belediyesi, vatandaşların güvenli ve düzenli bir yaşam alanına kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor.

Çatak Belediyesi Basın Servisi

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme