Kars'taki Türkiye Şampiyonası'nda Akyakalı kız öğrenci, zeka oyunlarında 2'nci oldu!
Kars'ta gerçekleştirilen 7. Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda Akyaka'dan bir kız öğrenci, Türkiye genelinde ikincilik elde etti. Bu başarı, Akyaka'nın eğitim alanındaki yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Öğrencinin elde ettiği derece, okulu ve bölgeyi gururlandırdı.
Bu yıl 7.’incisi düzenlenen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası sona erdi. Kars’ta düzenlenen turnuvaya Akyaka ilçesi Akyaka Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) adına katılan Fatmanur Polat, ‘kulami’ oyununda gösterdiği performansla Kars il şampiyonu ve Türkiye 2’inciliğini kazandı.
Turnuvaya katılan 81 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuryeti’nden 830 öğrencinin içerisinden Fatmanur Polat’ın Türkiye 2’incisi olması Akyaka’da da sevinçle karşılandı.
Bakmadan Geçme





