Kars'ta 4 düzensiz göçmen yakalandı

Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzensiz göçle mücadele kapsamında kent genelinde geniş kapsamlı bir uygulama gerçekleştirdi. Çalışmalarda yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edilen 4 düzensiz göçmen yakalandı.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

37 ekiple yürütülen uygulamada, 2 metruk bina, 21 umuma açık alan ve 39 farklı noktada yol kontrolü ve arama yapıldı. Denetimlerde Özbekistan ve Afganistan uyruklu 4 kişinin, yasa dışı yollardan yurda giriş yaptığı belirlendi.

Yakalanan düzensiz göçmenler, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Ekiplerin denetimlerinde ayrıca dolandırıcılık suçundan aranan bir kişi yakalanırken, yoklama kaçağı olduğu belirlenen 8 kişiye de gerekli işlemler yapıldı.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
AA

Bakmadan Geçme