Kardeşlerim Oğulcan Kim? Cihan Şimşek Kimdir, Kaç Yaşında? Cihan Şimşek Boyu Kaç?

Kardeşlerim Oğulcan Kim? Cihan Şimşek Kimdir, Kaç Yaşında? Cihan Şimşek Boyu Kaç?
Kardeşlerim Oğulcan Kim? Cihan Şimşek Kimdir, Kaç Yaşında? Cihan Şimşek Boyu Kaç?

Kardeşlerim Oğulcan Kim? Cihan Şimşek Kimdir, Kaç Yaşında? Cihan Şimşek Boyu Kaç? Cihan Şimşek Eşi Kim? Cihan Şimşek Oynadığı Diziler

Cumartesi günlerinin favori dizisi Kardeşlerim, yeni bölüm öncesinde merak edilen karakteri Oğulcan'ı canlandıran Cihan Şimşek'in hayatı ve kariyeri araştırılmaya başlandı. Genç oyuncu Cihan Şimşek'in bilgileri ve oynadığı diziler haberimizde.

Kardeşlerim Oğulcan Kim?

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de Oğulcan karakterini canlandıran Cihan Şimşek, Orhan ile Şengül'ün oğlu ve Aybike'nin abisi olan eğlenceli bir karaktere hayat veriyor. Okulda burslu okuyan Oğulcan, ailesine bağlı bir gençtir ve romantik ilişkilerde sık sık heyecanlanır. Annesinin ölümüyle yaşamı değişen Oğulcan, Elif karakteriyle aşk yaşamaktadır.

Cihan Şimşek Kimdir, Kaç Yaşında?

6 Ağustos 1992 Almanya doğumlu olan Cihan Şimşek, Türk televizyon dünyasında önemli bir yere sahiptir. Kariyerine genç yaşlarda başlayan Şimşek, Bez Bebek, Zil Çalınca, Merhaba Hayat, Beni Böyle Sev, Bir Yastıkta, Medcezir gibi önemli dizilerde rol almıştır. Cihan Şimşek, şu anda ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Oğulcan karakterini canlandırmaktadır.

Cihan Şimşek Eşi Kim?

Cihan Şimşek'in özel hayatıyla ilgili bilgiler hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Cihan Şimşek Oynadığı Diziler

Cihan Şimşek, kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bez Bebek, Zil Çalınca, Merhaba Hayat, Beni Böyle Sev, Bir Yastıkta, Medcezir gibi dizilerde önemli karakterleri canlandırmıştır. Şimşek, şu anda ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Oğulcan karakterini başarıyla canlandırmaktadır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.