Kabine bugün toplanıyor: Gündemde neler var?

Kabine bugün toplanıyor: Gündemde neler var?
Kabine toplantısı için heyecan dorukta! Özellikle atama bekleyen öğretmen adayları, gözlerini yapılacak yeni Kabine toplantısına dikmiş durumda.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımının Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını belirtti.

Kabine toplantısının tarihi ve saatine dair meraklar da artıyor. Normalde her 2 haftada bir yapılan Kabine toplantısı, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takviminde yer almaması sebebiyle yapılmamıştı. Ancak bu hafta heyecan dorukta, zira ana gündem maddesi öğretmen atamaları olan bir toplantı yapılacak.

Kabine toplantısı bugün gerçekleşecek ve başlangıç saati olarak 15.00 bekleniyor. Öğretmen atamaları ise toplantının ana gündem maddesi olacak.

Kabine toplantısında ayrıca kamuoyunun görüşüne açılan müfredat taslağı ele alınacak. Ekonomi, enflasyonun düşürülmesi için atılabilecek adımlar, terörle mücadele ve dış politika da Kabine gündeminde yer alacak önemli başlıklar arasında. İsrail'e yönelik ihracat kısıtlamaları ve olası ek yaptırımlar da masaya yatırılacak konular arasında. Kabine toplantısının ardından alınacak kararlar, ülke gündemini şekillendirecek önemli adımları temsil ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.