• Haberler
  • Iğdır
  • Judoda Iğdır'dan Avrupa Kupası'na Uzanan Başarı: Azat İmrak Genç Sporcu

Judoda Iğdır'dan Avrupa Kupası'na Uzanan Başarı: Azat İmrak Genç Sporcu

Konya'da düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'nda 50 kg'da mücadele eden SEM sporcusu Azat İmrak, Türkiye 5'incisi olarak önemli bir başarı elde etti.

27–28 Ocak 2026 tarihlerinde Konya’da düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası, Iğdır adına önemli bir başarıya sahne oldu. 50 kg kategorisinde mücadele eden SEM sporcumuz Azat İmrak, zorlu müsabakalar sonunda Türkiye 5’incisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Elde ettiği bu dereceyle Azat İmrak, 7–8 Mart 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek Avrupa Kupası’na katılma hakkı kazandı. Genç sporcumuzun bu başarısı, Iğdır’da judo branşının gelişimi açısından da gurur verici bir adım oldu.

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcumuzu ve emeği geçen antrenörlerimizi gönülden tebrik ediyor, Azat İmrak’a Avrupa Kupası’nda üstün başarılar diliyoruz.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme