• Haberler
  • Erzurum
  • Jandarmadan Kaçak Uyuşturucuya Darbe: Operasyon Başarıyla Gerçekleştirildi!

Jandarmadan Kaçak Uyuşturucuya Darbe: Operasyon Başarıyla Gerçekleştirildi!

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, Horasan ve Yakutiye ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarla önemli uyuşturucu ve silah bulgularına ulaştı. Operasyonlar sonucunda 428 gram metamfetamin, 18 gram bonzai, uyuşturucu kullanma aparatları, ruhsatsız bir tabanca ve 95 tabanca mermisi ele geçirildi. Bu gelişmeler, yerel güvenlik güçlerinin uyuşturucu ile mücadelede kararlılığını ortaya koyuyor.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı Horasan ve Yakutiye İlçe Jandarma Komutanlığınca Horasan ve Yakutiye ilçesinde yapılan operasyonlarda; 428 gram metamfetamin, 18 gram bonzai, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 95 adet tabanca mermisi ele geçirildi.

Olay şüphelisi 2 şahıs hakkında "Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edildi. 2 şahıs da çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmasını müteakip Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi ve ticaretinin engellenmesi maksadıyla yürütülen çalışmaların azim ve kararlılıkla devam edileceği belirtildi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme