İspir'de Yedigöl Köyü'ne Bağlantı Yolu Yapımına Başlandı
İspir Belediyesi, Aksu (Yedigöl Köyü) Mahallesi'nden cennet köşesi Yedi Göller'e ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yolunun yapımına başladı.
İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çok şükür, mahallemiz ve ilçemiz için güzel bir hizmet daha hayata geçiyor. Emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza, muhtarımız Mehmet Tokat kardeşime ve tüm mahalle sakinlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, birlikte daha nice güzelliklere inşallah” ifadelerine yer verdi.
Yapımı başlanan yolun, hem mahalle sakinleri hem de bölgeyi ziyaret edenler için ulaşımı kolaylaştırması ve Yedi Göller’in doğal güzelliklerinin daha fazla kişi tarafından keşfedilmesine katkı sağlaması bekleniyor.
İspir Belediyesi Basın Servisi
Bakmadan Geçme





