• Haberler
  • Ağrı
  • İl Özel İdaresi Ağrı kırsalında hız kesmeden çalışıyor

İl Özel İdaresi Ağrı kırsalında hız kesmeden çalışıyor

Ağrı İl Özel İdaresi, Taşlıçay'a bağlı Güneysöğüt köyünde başlattığı 2 bin 500 metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışmasıyla köy içi yolları daha kullanışlı hale getiriyor.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Ağrı İl Özel İdaresi, Taşlıçay'ın Güneysöğüt köyünde 2 bin 500 metrekarelik alanda kilitli parke taşı döşeme çalışması başlattı.
  • Devam eden çalışmalarla köy içi yolların fiziki şartları iyileştirilerek vatandaşların ulaşımı kolaylaştırılması hedefleniyor.
  • Bu proje, Ağrı kırsalındaki ulaşım altyapısını güçlendirerek köylülerin daha düzenli ve kullanışlı yollara kavuşmasını amaçlıyor.

Ağrı’da kırsal yerleşimlerin ulaşım altyapısını iyileştirmeye yönelik çalışmalar devam ediyor. Ağrı İl Özel İdaresi ekipleri, çalışma programı kapsamında Taşlıçay ilçesine bağlı Güneysöğüt köyünde kilitli parke taşı döşeme çalışması başlattı.

Köy içerisinde yürütülen çalışmalarla özellikle vatandaşların günlük ulaşımda kullandığı yolların fiziki şartlarının iyileştirilmesi hedefleniyor.

2 bin 500 metrekarelik alan parke taşıyla kaplanıyor

Güneysöğüt köyünde ekiplerin çalışmaları devam ederken, proje kapsamında toplam 2 bin 500 metrekarelik alana kilitli parke taşı döşenecek.

Çalışmayla birlikte köy içindeki yolların daha düzenli ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Ekipler, belirlenen alanlarda zemin hazırlığının ardından parke taşı döşeme işlemlerini sürdürüyor.

Ağrı İl Özel İdaresi, sorumluluk alanındaki köylerde yol ve altyapı ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Güneysöğüt köyündeki parke çalışması da kırsalda yürütülen hizmetlerin bir parçasını oluşturuyor.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından köy sakinlerinin özellikle köy içi ulaşımda daha elverişli yollara kavuşması hedefleniyor.

Ağrı İl Özel İdaresi Ağrı kırsalında hız kesmeden çalışıyor

“Ağrı’nın kırsalında biz varız”

Ağrı İl Özel İdaresi tarafından çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ağrı’nın kırsalında biz varız! Taşlıçay ilçemize bağlı Güneysöğüt köyümüzde başlattığımız 2 bin 500 metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışmamız devam ediyor. Köylerimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek, vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak ve kırsalda daha konforlu ulaşım imkânları oluşturmak amacıyla ekiplerimiz sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. Güneysöğüt köyümüzde yürüttüğümüz çalışmanın tamamlanmasıyla köy içi yollarımız daha düzenli ve kullanışlı hale gelecek.”

Ağrı İl Özel İdaresi Ağrı kırsalında hız kesmeden çalışıyor

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme