- Haberler
- Iğdır
- Iğdır Belediyesi'nden 25 Kasım Farkındalık Çalışması: Kadına Yönelik Şiddete Karşı Broşür Dağıtıldı
Iğdır Belediyesi'nden 25 Kasım Farkındalık Çalışması: Kadına Yönelik Şiddete Karşı Broşür Dağıtıldı
Iğdır Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında kentte bilgilendirici broşürler dağıttı.
Iğdır Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında farkındalık çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Eş Başkanı Nejla Kum, Kadın Meclis Üyeleri ve belediyenin kadın personelleri, 21–22 Kasım 2025 tarihlerinde kent merkezinde vatandaşlara bilgilendirici el broşürleri dağıttı.
Broşürlerde “Sözümüz Bitmedi – Şiddeti Birlikte Durduracağız!” sloganıyla kadın dayanışmasının önemine dikkat çekildi. Ayrıca 18 Yaş Altı Evlilik, 25 Kasım’ın Tarihçesi ve Şiddet Türleri gibi başlıklarla toplumun bilinçlendirilmesine yönelik bilgiler yer aldı.
Çalışma kapsamında, 25 Kasım Salı günü saat 11.00’de Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenecek panele ilişkin duyurular da yapıldı. Belediye ekipleri, tüm kadınları bu önemli etkinliğe katılmaya davet etti.
Iğdır Belediyesi, kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığı artırmayı hedefleyen çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.
Iğdır Belediyesi Basın Servisi
Bakmadan Geçme