HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı basın mensuplarıyla bir araya geldi

HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı basın mensuplarıyla bir araya geldi
Geçtiğimiz hafta sonu il kongresini yaparak yeni yönetimini belirleyen HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı, yeni yönetimiyle birlikte yerel ve ulusal birçok basın temsilcileri ile bir araya geldi.

HÜDA PAR yönetimi hafta sonu düzenlediği il kongresini gerçekleştirdikten sonra Ağrı'daki basın mensuplarıyla düzenlediği yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıya HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan, parti yönetimi ile çok sayıda yerel ve ulusan basından gazeteci katıldı. 
'Bizler basını önemsiyoruz'
Yemekten önce konuşma yapan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan İl Başkanı Şaban Gökhan, basına büyük önem verdiklerini belirtti. Başkan Gökhan, " İlimizin birçok sorun ve sıkıntısı söz konusudur. Basının bu sorun ve sıkıntıları zamanında ve eksiksiz bir şekilde gündem etmesi memleketimizin ve halkımızın faydasına olacaktır." dedi.
'Memleketin faydasına olacak her projenin altına imzamızı atarız'
Halkın faydasına olacak çalışmalarına il yönetimi olarak devam edeceklerini kaydeden Gökhan sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Siyasi partiler birbirlerinin düşmanı değildirler, birbirlerine ancak rakiptirler. Elbette ki farklılıklarımız olacak ve olması gerekende bu. Her kesime sesleniyoruz, bu memleketin faydasına olacak her projenin altına imzamızı atarız. Memleketimize, insanımıza hizmet gelmesi noktasında elinde yetki bulunan, etkili olan tüm kurum, kuruluşları, şahısları hizmet etmeye davet ediyoruz. HÜDA PAR İl yönetimimizle memlekete hizmet noktasında bir dizi çalışmalarımız var ve bundan sonra yapacağımız çalışmalar memleketimize, halkımıza faydaya yönelik devam edecektir inşallah." 

 

huda-par-agri-teskilati-basinla-bir-araya-geldi-(2).jpghuda-par-agri-teskilati-basinla-bir-araya-geldi-(12).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.